Valentijn

Wie verras jij deze Valentijn? Luxe cadeautjes voor jouw partner, vriend, vriendin, famillie of BFF... Optie voor later verzenden en sticker met "openmaken op Valentijnsdag".

11,95
Incl. verzendkosten
15,95
Incl. verzendkosten
14,95
Incl. verzendkosten
12,95
Incl. verzendkosten
15,95
Incl. verzendkosten
14,95
Incl. verzendkosten
14,95
Incl. verzendkosten
12,95
Incl. verzendkosten
12,95
Incl. verzendkosten
15,95
Incl. verzendkosten
14,95
Incl. verzendkosten
14,95
Incl. verzendkosten
12,95
Incl. verzendkosten
13,95
Incl. verzendkosten
12,95
Incl. verzendkosten

Valentijn brievenbus cadeau voor de liefste

Een valentijn brievenbus cadeau voor de allerliefste persoon die jij kent. Lekker, vrolijk én gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw liefste! Dat is toch wat je wil? Een valentijnscadeau bezorgen kun je zeker wel een origineel valentijnscadeau noemen. Waarom? Omdat de cadeaus van Veel Liefs om op te eten zijn.  

Een valentijn cadeau voor de zoetekauw

Wil jij jouw liefde (of degene waar je een oogje op hebt) verrassen met het een eetbaar Valentijnsdag cadeau? Dan ben je hier op aan het juiste adres. Is jouw liefste gek op zoet en wil je hem of haar blij maken met een vrolijk doosje lekkers dat door de brievenbus past? Wij maken het voor je. In ons assortiment hebben we allerlei lieve liefdes doosjes waar je meteen een warm gevoel van krijgt. Smullen maar!

Wil jij een valentijn brievenbus cadeau laten bezorgen, maar weet jouw valentijn nog niet van deze geheime liefde af? Grote kans dat je met een lekker en vrolijk versierd valentijnscadeau brievenbus zijn of haar hart verovert.

Mysterieus valentijn brievenbus cadeau of toch persoonlijk?

Wil jij je valentijn nog niet bekend maken dat hij of zij een minnaar heeft? Dat is helemaal aan jou. Verras je geheime liefde dan met een mysterieus Valentijnsdag cadeau. Kan jij juist niet wachten om jezelf bekend te maken, of wil jij je vriend, vriendin, man of vrouw even laten weten dat er liefde in de lucht hangt? Dan kun je er een lief kaartje bij doen om het persoonlijk te maken. Hoe? Door bij de online bestelling voor een valentijn brievenbus cadeau ook tekst in te vullen. Tijdens de bestelling wijst het zich vanzelf. Een valentijnscadeau laten bezorgen was nog nooit zo leuk én makkelijk. Jij verstuurt het binnen een paar minuten en je ontvanger heeft het snel in huis.

Dit zit er in een origineel valentijnscadeau van Veel Liefs

Brievenbus cadeau valentijn, maar wat zit erin? Alles wat voor een verliefd gevoel zorgt. En dat is wat je wil, toch? Waar jouw valentijn ook van houdt, we hebben het in ons assortiment. Ga jij voor een Valentijn cadeau met witte chocolade, pure chocolade of toch melkchocolade? Of misschien ben je wel op zoek naar een doosje vol snoepjes, bonbons of brownies? Goed nieuws: Veel Liefs heeft het allemaal. Bekijk ons assortiment en kies een mooi en smakelijk cadeau uit die wij voor je opsturen. Een valentijn brievenbus cadeau: lief, vrolijk verpakt én om op te eten. En dat allemaal in één doosje.

Valentijnscadeau bezorgen, wanneer komt deze aan?

Je laat je valentijnscadeau bezorgen, maar wil weten wanneer deze aankomt. Dat snappen we, je wil jouw liefste niet te lang laten wachten. Een Valentijnsdag cadeau laten bezorgen kun je gerust aan ons overlaten, want wij zorgen dat deze op tijd aankomt. Plaats jij op werkdagen voor 16:00 een bestelling? Dan ligt deze, net zoals al onze andere brievenbus cadeautjes, morgen bij de ontvanger op de mat. Wie ga jij dit jaar leuke valentijnscadeautjes bezorgen? Ook op zoek naar leuke cadeautjes voor andere feestdagen of momenten? Verras mensen ook tijdens Pasen of Moederdag of wanneer iemand een opkikkertje nodig heeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »