Garantie en herroepingsrecht

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Herroepingsrecht

Wanneer je niet tevreden bent met je product kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij denken graag met je mee en doen er alles aan om met een passende oplossing te komen.

Bij Veel Liefs begrijpen we dat je jouw aankoop misschien wilt heroverwegen. Daarom geven we je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling, zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven, de overeenkomst te herroepen. Het herroepingsrecht geldt echter niet voor de gepersonaliseerde producten waarbij een eigen tekst of naam op de wikkel is gezet, omdat deze specifieke producten worden vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk) waardoor herroeping op deze specifieke producten is uitgesloten. Hier is wat je moet weten:

Herroepingstermijn

Je hebt het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen na de dag waarop jijzelf of een door jou aangewezen derde (die niet de vervoerder is) het product fysiek in handen krijgt, te herroepen.

Hoe kun je herroepen?

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, hoef je ons alleen maar op de hoogte te brengen van je beslissing om de overeenkomst te
herroepen via een duidelijke verklaring. Dit kun je bijvoorbeeld doen via een schriftelijk bericht, per post, fax of e-mail. Hoewel je ons modelformulier voor herroeping (PDF) kunt gebruiken, ben je niet verplicht om dit formulier te gebruiken. Het volstaat om je mededeling betreffende je besluit om het herroepingsrecht uit te oefenen te versturen voordat de herroepingstermijn afloopt.

Gevolgen van herroeping

Wanneer je besluit de overeenkomst te herroepen, zullen alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan, inclusief de kosten voor levering (met uitzondering van eventuele extra kosten die voortkomen uit jouw keuze voor een andere leveringswijze dan onze standaardlevering), binnen 14 dagen na ontvangst van jouw herroepingsbeslissing door ons worden terugbetaald. We
zullen dezelfde betaalmethode gebruiken als die je bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij je uitdrukkelijk anders hebt ingestemd. Er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling.

Retourzending van goederen

Je dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na de dag waarop je ons hebt laten weten dat je de overeenkomst wilt herroepen, aan ons retourneren. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper.

Waardevermindering

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

Ons retouradres

Veel Liefs
Lorentzpark 10
9351 VJ
Leek