Vacature | Productiemedewerker

Wil jij graag werken als productiemedewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de foodbranche? Heb jij geen moeite met fysiek werk en veel gezelligheid? Lees dan gauw verder!

Bij Veel Liefs in Leek lever jij als productiemedewerker een bijdrage aan het soepel verlopen van het productie-en verzendproces van allerlei cadeautjes met snoep en chocolade in feestelijke cadeauverpakkingen. Het is een functie waarbij je de gehele dag veel staat & loopt en ook soms repeterende werkzaamheden verricht.

Als productiemedewerker ben je bij ons medeverantwoordelijk voor het samenstellen en verzendklaar maken onze snoep- en chocoladecadeaus voor consumenten, winkels of zakelijke klanten.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van productiemedewerker bij Veel Liefs, voldoe je aan de volgende eisen:

 • Ervaring als productiemedewerker is een pre, maar algemene productie ervaring wordt ook in overweging genomen.
 • Je bent inzetbaar voor minimaal 4 werkdagen per week van 9-17 uur.
 • Je beheerst de Nederlandse taal, dit is belangrijk voor het begrijpen van de werkinstructies en het communiceren met jouw collega's.
 • Je bent fysiek fit en hebt geen problemen met langdurig staan. Werken in een gezellige maar soms rumoerige omgeving en binnen een jong en dynamisch team schrikt jou niet af en vindt je zelfs wel gezellig!

Waarom werken bij Veel Liefs?

Omdat wij een snel groeiende startup zijn maak je echt deel uit van een team in een  super leuke, dynamische fase zit: mouwen opstropen en gaan met elkaar maar wat ook mogelijkheid biedt om van dichtbij mee te maken wat echt ondernemen met elkaar als team inhoudt!  Er is ruimte voor jouw eigen initiatief en meedenken en goede ideeën pakken wij met twee handen aan! Wij zijn nuchter, teamplayers, “workbesties”, doeners, en denken graag in praktische oplossingen. Doe je met ons mee?

Wat heeft Veel Liefs te bieden?

 • Een parttime of fulltime baan
 • indicatie €1900 - €2.100 per maand (o.b.v. werkervaring & opleiding)
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Pensioenregeling
 • De kans om mee te werken aan een snelgroeiende en zeer energieke (soms wat chaotische) startup met een hecht team
 • Regelmatig gratis cadeautjes sturen naar vrienden en familie (share a little love!)
 • Korting uitdelen aan vrienden en familie

 

Over ons

Wij zijn Veel Liefs en wij maken de lekkerste en mooiste cadeautjes voor elk moment. Als Groningse groothandel zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van o.a. zoetwaren in unieke cadeauverpakkingen. Zoals handgemaakte chocolade, bijzondere snoepmixen en luxe cadeaupakketten. Dagelijks worden vele mensen verrast met de cadeautjes van Veel Liefs, iets waar wij enorm blij van worden.  

Onze cadeautjes worden verkocht aan particulieren en bedrijven via onze eigen webshop, 400 fysieke verkooppunten in Nederland en België en een aantal grote online retailers.

De werksfeer binnen Veel Liefs kun je omschrijven als informeel, wij houden van korte lijnen en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Wij werken in een hecht team en vinden plezier hebben in je werk en met elkaar erg belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je kennismaken met ons? Dan ontvangen wij graag jouw CV met foto en een korte motivatie. Als jouw profiel past bij onze selectiecriteria dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek in. Stuur jouw sollicitatie naar hr@veelliefs.nl

Email versturen