Jurianne Matter x Veel liefs

  • Geplaatst op
  • Door Floor
Jurianne Matter x Veel liefs

De nieuwe Veel Liefs productlijn in samenwerking met Jurianne Matter

We hebben ons assortiment uitgebreid met leuke non-food artikelen. Namelijk pakketten met daarin DIY producten van Jurianne Matter. Voor ons iets nieuws, omdat we lifestyle combineren met iets lekkers. In deze blog zal ik de producten van Jurianne Matter uitlichten en wat meer vertellen over haar label. Ik weet zeker dat je dan net zo enthousiast wordt over haar producten als dat wij zijn!

Jurianne Matter begon in 2008 met haar eigen label. En wist er meteen een groot succes van te maken. In het begin werkte ze alleen met papieren producten. Het was voor haar heel belangrijk dat alles duurzaam geproduceerd werd, want natuur is erg belangrijk voor haar. Naast papier is Jurianne ook veel aan de slag gegaan met textiel. Door de mooiste prints hierop af te beelden laat ze haar eigen stijl goed zien. Ook haar textiel is uiteraard gemaakt van gecertificeerd bio-katoen. Jurianne vind mooie producten pas echt mooi als het ook schoon en eerlijk geproduceerd is. Naast het ontwerpen van haar eigen producten werkt ze ook veel voor andere bedrijven. Hierbij ontwerpt en adviseert Jurianne vaak voor andere doelgroepen en in andere stijlen maar altijd komt haar eigen signatuur weer naar voren.

Twig leaves

De twig leaves kun je zelf in elkaar zetten door de voorgestanste blaadjes uit de mal te drukken en aan het aluminium draad te rijgen, super makkelijk! Buig het draad om een krans te creëren of laat het draad van een hoge kast of plank naar beneden hangen. Ook erg leuk is het om de bladeren over de eettafel te leggen als decoratie. Zo heb je het hele jaar door een fleurig gevoel! In het pakket zitten 3 kaarten met 57 blaadjes, deze blaadjes zijn 2 tot 3 cm groot. Het ijzerdraad is 3 meter lang. De twig leaves zitten samen in een pakket met een chocolade bloemen bar. Erg leuk om op deze manier een bloemetje cadeau te doen op een verjaardag, Moederdag of een housewarming cadeau. Het pakketje past door de brievenbus en kan dus gewoon als brievenbuspakketje verstuurd worden.

Flyde floading lightboat

Dit bijzondere wensbootje neemt al je wensen en dromen mee met de stroming. Geef het wensbootje als betekenisvol cadeau aan dierbaren die iets te vieren hebben, een nieuwe weg inslaan of iets los moeten laten. Ook het bootje kun je gemakkelijk uit de mal drukken en in elkaar vouwen. Maak het bootje helemaal bijzonder door er een theelichtje in te doen. Hou het bootje dan alleen wel goed in de gaten! Het bootje zit samen in een pakketje met een chocolade wens bar. Bij de wens bar zit een kaarsje met houdertje. Zo kun je een wens doen om vervolgens het kaartje uit te blazen. Ook dit pakketje kan verstuurd worden als brievenbuspakketje.

Field flowers

Een bos bloemen maar dan net even anders. Dit leuke bloemensetje kun je ook weer gemakkelijk in elkaar zetten door de bloemen uit de mal te drukken en aan het ijzerdraad te rijgen. Bepaal zelf hoe lang je de stelen van de bloemen wilt en zet ze vervolgen samen in een leuke vaas. Ook kun je er een krans van maken door het ijzerdraad om te buigen als cirkel en hier de bloemen aan te rijgen. In het pakket zitten 4 verschillende soorten bloemen. De bloemen zitten samen in een pakket met een chocolade bloemen bar. Een fleurig cadeau om te geven dus! 

Bode angels

Ken je iemand die wat verlichting of bescherming kan gebruiken? Stuur diegene dan een aantal engelen cadeau. De engelen komen met z'n zessen en zijn erg gemakkelijk in elkaar te zetten. Achterop hun rok kun je eventueel ook nog een lieve boodschap schrijven. Je kunt de engelen naast elkaar op een plank zetten of met een draad aan elkaar rijgen om er een slinger van te maken. De engelen zijn ongeveer 9 cm hoog en gaan samen met een chocolade wens bar in een pakket. Ook dit pakketje past natuurlijk door de brievenbus!

Mocht je enthousiast zijn geworden over deze super leuke producten van Jurianne Matter. Bekijk ze dan snel hier en stuur ze naar een persoon die het echt verdiend (naar jezelf mag natuurlijk ook!). 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »