Verras de liefde van je leven en stuur wat liefs!

Verras de liefde van je leven en stuur wat liefs!

Soms wanneer je even niet bij elkaar bent, kan je nog steeds overspoeld worden door een gevoel van verliefdheid. Misschien weet je op dat moment niet zo goed wat je er mee moet, maar hoe leuk is het voor de ander als je dat gevoel deelt? Stuur jouw vriend daarom wat liefs, en laat weten hoe je je voelt. Dit zal zijn dag helemaal goed maken!

Wat liefs sturen?

Je kan natuurlijk een lief appje, een leuke selfie of een liefdes smiley sturen maar hoe leuk is het om echt te vertellen hoe je je voelt? Door bijvoorbeeld een kaartje te sturen met een persoonlijke tekst. Op dat kaartje kan je vertellen dat je hem mist, hoeveel je van hem houdt, dat je zin hebt om hem weer te zien of een leuke herinnering ophalen.

Iets liefs sturen naar je vriend

Wil je je levensmaatje helemaal inpakken? Dan hebben wij van Veel Liefs wel een paar tips voor je. Het eeuwen oude cliché is namelijk echt waar. Door jouw vriend lekker eten te geven laat jij endorfine vrijkomen in zijn hoofd, een stofje wat ook vrij komt bij verliefdheid. Zo kan jij hem dus op afstand weer helemaal verliefd laten voelen!

Liefde sturen op afstand

Om jou te helpen je vriend te verrassen, hebben we hier een paar leuke tips neer gezet. Bij deze cadeautjes krijg je altijd een gratis kaartje, zodat jij kan laten zien hoeveel je van hem houdt.

Deel je hart met crunchy choco’s

Een luxe hart in een mooie verpakking, gevuld met knapperige bolletjes omhult met chocolade.


Houd je vriend van snoep?  ‘’Ik hou van jou’’

Een doosje met snoep, waarvan je zelf de vulling kan kiezen.


Houd je vriend van chocolade?

Cadeaupakket | Gouden choco bar, crunchy choco's & crunchy choco's cappuccino deluxe


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »