Verjaardagscadeautjes per post

Verjaardagscadeautjes per post

Je kent het wel, je kan écht niet naar een verjaardag van die ene vriend, vriendin, broer, zus of andere belangrijke persoon in je leven. Je mist een gezellig feestje én een kans om te laten zien hoeveel die persoon voor je betekend. Je kan natuurlijk een kaartje sturen, maar je wilt toch wel graag opvallen tussen al die andere kaarten. Hoe? Dat lees je hier!

Een cadeautje per post versturen

Je hebt bedacht dat het leuk is om een cadeautje per post te versturen, maar dan komt de hamvraag: Wat?! Het is best lastig om voor iedereen altijd een passend cadeau te verzinnen dat ook nog eens leuk en vernieuwend is. Je wilt natuurlijk niet dat jouw cadeautje in de kast beland. Heeft die persoon dus geen specifiek verlanglijstje opgestuurd? Stuur dan een bloemetje of wat lekkers! Je weet vast wel waar die persoon van houdt; snoep, chocolade, bonbons of misschien wel brownies..?

Het feestje versterken

Oké, je gaat dus iemand verrassen met een leuk of lekker cadeau per post? Dan wil je natuurlijk dat die verrassing op de verjaardag zelf aankomt! Zo zal je de dag van de jarige helemaal afmaken. Helaas kan verrassen op afstand nog wel eens een uitdaging zijn. Vooral nu PostNL niet meer werkt met ‘niet thuis’ briefjes. Wanneer de ontvanger niks verwacht en het pakketje niet wordt bezorgd, zal de ontvanger nooit weten dat de postbode langs is geweest!

Een brievenbus cadeautje is een goed idee

Wil je dus iemand verrassen via de post? Ga dan voor een brievenbus cadeautje. Deze cadeautjes passen door de brievenbus en zullen altijd aankomen. Oók wanneer de ontvanger niet thuis is. En oh ja, via onze webshop kan je via de verzendkalender de verzending van je cadeautjes tot vier weken in het voren plannen!

Hieronder heb ik enkele suggesties voor leuke brievenbus verjaardagscadeautjes voor je neergezet:

Choco bar | Rainbow met kaarsje

Snoepdoosje | Leeftijd personaliseren

Rainbow brownie | Gefeliciteerd!

Cadeaupakketje | Rainbow bar, tumtum & hartjes

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »