Populaire momenten

Vragen?

Heb je een vraag over een product of hulp nodig met bestellen? Stuur ons een email via klantenservice@veelliefs.nl of bel ons via 050-2110478 .

Snel antwoord op jouw vraag?

Stuur ons een Whatsapp

Brievenbus cadeau: het leukste cadeau per post!

Een brievenbus cadeau per post is een cadeau dat áltijd aankomt. Waarom? Simpel, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst. Een cadeau per post is handig voor degene die weinig tijd heeft om een cadeau uit te zoeken én voor de ontvanger die weinig thuis is.

Ben je in alle drukte vergeten om een cadeautje te kopen? Geen probleem bij Veel Liefs! Bestel je op werkdagen nog voor 16:00? Dan versturen we vandaag nog je cadeautje per post. Met de gratis gepersonaliseerde kaart kun je een leuk berichtje aan het brievenbus cadeau toevoegen.

Een brievenbus cadeau voor ieder moment

Een cadeau versturen was nog nooit zo leuk en lekker, want een verrassing laten bezorgen door Veel Liefs is altijd een feestje. Wil je jouw ontvanger verrassen met wat lekkers door de brievenbus? Neem dan eens een kijkje in ons verrukkelijke assortiment. Chocolade harten, luxe bonbons, kleurrijke snoepdoosjes of wat anders lekkers? We verpakken het in een feestelijk doosje dat door iedere brievenbus past. Een cadeau per post is dus geen probleem. Voor deze momenten komen de brievenbus cadeaus van Veel Liefs goed van pas:

Dit zijn perfecte momenten om iemand bij te maken met een cadeautje per post. Een cadeau versturen was nog nooit zo leuk!

Een cadeau laten bezorgen, maar het toch persoonlijk maken

Denk jij erover na om een brievenbus cadeau per post te versturen, maar vind je dit niet persoonlijk? Daar kunnen we wat aan doen. Onpersoonlijke cadeaus, daar houdt namelijk niemand van. Door de vrolijke vormgeving van de brievenbus cadeaus maak jij de ontvanger ongetwijfeld al blij, maar het wordt nóg persoonlijker als je dit aanvult met een persoonlijk kaartje.

Lucht je hart en vul online bij je bestelling de tekst in die jij op het kaartje wil. Een origineel brievenbus cadeau, een feestelijke verpakking én een kaartje. Een cadeau laten bezorgen is leuk. Wedden dat de ontvanger met een glimlach zijn of haar brievenbus cadeau opent?

Zoet cadeautje per post

Voor iedere zoetekauw een cadeautje per post. Dat vind je bij Veel Liefs. Zoek je een cadeau voor een chocoladeliefhebber? Iemand die geen genoeg kan krijgen van snoep? Bij Veel Liefs ben je verzekerd van een origineel brievenbus cadeau dat in de smaak valt bij de ontvanger.

Bestel hier een origineel brievenbus cadeau

Je hebt geen last van vervelende verzendkosten, want wij verzenden gratis jouw cadeautje per post. Een brievenbus cadeau bestellen bij ons is makkelijk en snel via de website:

1. Kies een origineel brievenbus cadeau uit ons assortiment.

2. Personaliseer de gratis kaart met een leuk berichtje.

3. Voeg toe aan de winkelmand en bestellen maar!

Binnen no-time wordt jouw cadeautje per post geleverd. Heb je geen haast? Bij het bestellen heb je ook de optie om het later te verzenden. Je kunt het cadeau laten bezorgen op de door jouw geplande dag. Wil je weten of je cadeau al bezorgd is? Je ontvangt een Track & Trace code van Cycloon. Zo weet je precies wanneer jouw gestuurde lekkers door de brievenbus valt.

Cadeau per post opsturen: zo snel komt jouw brievenbuspakketje aan

Je wil het cadeau versturen en je wil weten wanneer het op bestemming aankomt. Snappen we, want je wil natuurlijk weten wanneer iemand jouw persoonlijke brievenbus cadeau opent. Geen zorgen, jouw cadeautje per post komt op tijd aan als je het bij Veel Liefs bestelt en het past altijd door de brievenbus. Vrolijkheid, positiviteit en iets om te smullen, en dat allemaal in één compact doosje.

Wat houdt de snelle verzending van Veel Liefs in? Dat jouw brievenbus cadeau (of brievenbus kado) de volgende dag aankomt op bestemming, als je je bestelling op werkdagen voor 16:00 plaatst. Omdat niemand van lang wachten houdt. Wie ga jij binnenkort blij maken met wat lekkers door de brievenbus?

Wat is de inhoud van een brievenbus cadeautje?

Bij een online cadeau versturen (in dit geval lekkers door de brievenbus) wil je natuurlijk weten wát je precies opstuurt. Logisch, want een verrassing laten bezorgen betekent ook dat je rekening houdt met de voorkeuren van de ontvanger (als je dit weet). Wat er in een brievenbus cadeau zit? Lekkers. Heel veel lekkers. Witte chocolade, melkchocolade of pure chocolade met een vrolijke roze topping? Het kan allemaal. Zoals we eerder omschreven kun je onder andere ook kiezen uit heerlijk, snoep, drop en nog veel meer.

Bekijk ons assortiment (eventueel per thema) en ontdek welk origineel brievenbus cadeautje het best bij je ontvanger past. Want zeg nou eerlijk, hoe leuk zou jij het vinden om cadeautjes door de brievenbus te ontvangen?